Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab w sosie chrzanowym"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1641
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1641
Składniki
Sposób przygotowania
Mięso potnij w kosteczkę. Warzywa, w zależności od rodzaju, oczyść, obierz, opłucz. Cebulę grubo posiekaj, resztę warzyw drobno pokrój.
W garnku rozgrzej połowę masła. Podsmaż na nim przygotowane (bez pomidorów). Zalej bulionem i śmietaną. Duś 15 minut. 3.Rozgrzej resztę masła, oprósz je mąką, zasmaż. Rozprowadź odrobiną wywaru z garnka i wlej do gulaszu. Dodaj pomidory i chrzan. Przypraw solą i pieprzem. Zagotuj.Źródło: Tina