Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab w sosie chrzanowym"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 111
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 78
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 30
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 111
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 700
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 78
Składniki
Sposób przygotowania
Mięso potnij w kosteczkę. Warzywa, w zależności od rodzaju, oczyść, obierz, opłucz. Cebulę grubo posiekaj, resztę warzyw drobno pokrój.
W garnku rozgrzej połowę masła. Podsmaż na nim przygotowane (bez pomidorów). Zalej bulionem i śmietaną. Duś 15 minut. 3.Rozgrzej resztę masła, oprósz je mąką, zasmaż. Rozprowadź odrobiną wywaru z garnka i wlej do gulaszu. Dodaj pomidory i chrzan. Przypraw solą i pieprzem. Zagotuj.Źródło: Tina