Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Schab w warzywach"
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 45
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 333
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30872
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9065
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 778
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 45
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 333
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 30872
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9065
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 778
Składniki
Mięso umyj, rozbij tłuczkiem, posyp solą, pieprzem i suszonymi warzywami.
Usmaż kotlety (bez panierki) na rozgrzanej oliwie.
Kalafior i ziemniaki ugotuj, a marchew, seler, cebulę i pory oczyść, pokrój na małe kawałki i dorzuć do schabu. Ponownie dolej odrobinę oleju.
Po chwili smażenia dorzuć groszek i zalej całość winem. Duś do czasu, aż płyn odparuje.
Gotowe danie podawaj z ugotowanymi ziemniakami, kalafiorem i pokrojonym pomidorem.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax