Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z cukiniami"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34567
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 216
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34567
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 176
Składniki
<strong>Przepis przysłała Iwona Zalepińska z Wudzyna</strong>
Schab pokrój na plastry, przypraw, włóż na godzinę do lodówki.
Pieczarki i cukinie pokrój w plastry. Cebule posiekaj. Oliwę rozgrzej na patelni, przesmaż schab z obydwu stron. Dodaj masło, cukinie, cebule i zioła, podduś. Dodaj pieczarki. Gdy puszczą sok, wlej bulion, duś ok. 12 min. Dodaj śmietanę, wymieszaj, przypraw. Zagotuj.
czas przygotowania 40 min, ilość porcji 10, cena za porcję 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie