Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z cukiniami"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 581
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 754
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 248
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 581
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 754
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 248
Składniki
<strong>Przepis przysłała Iwona Zalepińska z Wudzyna</strong>
Schab pokrój na plastry, przypraw, włóż na godzinę do lodówki.
Pieczarki i cukinie pokrój w plastry. Cebule posiekaj. Oliwę rozgrzej na patelni, przesmaż schab z obydwu stron. Dodaj masło, cukinie, cebule i zioła, podduś. Dodaj pieczarki. Gdy puszczą sok, wlej bulion, duś ok. 12 min. Dodaj śmietanę, wymieszaj, przypraw. Zagotuj.
czas przygotowania 40 min, ilość porcji 10, cena za porcję 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie