Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2812
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6449
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2812
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6449
Składniki
kotlety przygotowujemy jak zwykle- rozbijamy, doprawiamy, smażymy w panierce:)
Na każdym usmażonym kotlecie układamy łyżeczkę majonezu, plaster pomidora, kilka krążków cebuli, pól jajka, solimy i przykrywamy serem.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez 10-15 min w temp. 200 stopni.
Można podawać z sosem tatarskim.
Kaloryczne, ale jakie smaczne