Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
kotlety przygotowujemy jak zwykle- rozbijamy, doprawiamy, smażymy w panierce:)
Na każdym usmażonym kotlecie układamy łyżeczkę majonezu, plaster pomidora, kilka krążków cebuli, pól jajka, solimy i przykrywamy serem.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez 10-15 min w temp. 200 stopni.
Można podawać z sosem tatarskim.
Kaloryczne, ale jakie smaczne