Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36015
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1314
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1797
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36015
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1314
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1797
        
        Składniki
kotlety przygotowujemy jak zwykle- rozbijamy, doprawiamy, smażymy w panierce:)
Na każdym usmażonym kotlecie układamy łyżeczkę majonezu, plaster pomidora, kilka krążków cebuli, pól jajka, solimy i przykrywamy serem.
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez 10-15 min w temp. 200 stopni.
Można podawać z sosem tatarskim.
Kaloryczne, ale jakie smaczne