Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny schabowy w nowym wydaniu
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5514
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5123
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1441
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5514
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5123
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1441
Składniki
Kotlety schabowe umyć, rozklepać i posypać przyprawami. Następnie ułożyć na każdym kotlecie ser i wcześniej usmażone pieczarki. Zwinąć tworząc roladkę.
Mięso można dodatkowo obwiązać nicią, by się nie rozpadło w trakcie smażenia. Mięso smażymy na rozgrzanym oleju, w głębokim tłuszczu. Smażymy przez ok. 6-7 min. z każdej strony.