Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny tradycyjny pasztet, jest miękki, doskonały do smarowania pieczywa.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 357
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104603
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 356
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9116
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 357
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104603
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 356
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9116
Składniki
Cebulę pokroić na krążki, położyć na mięsie, dodać wodę, przyprawy, marchew i gotować, aż zmięknie. Liść laurowy usunąć, mięso przestudzić i wszystko zmielić. Wątróbkę sparzyć i zostawić we wrzątku ok. trzy minuty. Zmielić ją razem z mięsem. Bułki namoczyć w mleku. Jaja rozbić trzepaczką dodać do chłodnej papki z mięsa, oraz namoczone w mleku bułki. Przygotować dwie foremki do pieczenia o długości 30 cm. wyłożyć je papierem. Pasztety piec godzinę w 180* Smacznego.