Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny tradycyjny pasztet, jest miękki, doskonały do smarowania pieczywa.
Sernik domowy to taki, który przypomina mi smak dzieciństwa. Wilgotny, choć r...
Odsłon: 24054
Najprostszy na świecie przepis na pyszny chleb. Wsypujesz mieszasz i pieczesz...
Odsłon: 607
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 193
Najprostszy na świecie przepis na pyszny chleb. Wsypujesz mieszasz i pieczesz...
Odsłon: 607
W domu można przygotować najlepszą wode smakową, którą można przygotować z ul...
Odsłon: 193
Składniki
Cebulę pokroić na krążki, położyć na mięsie, dodać wodę, przyprawy, marchew i gotować, aż zmięknie. Liść laurowy usunąć, mięso przestudzić i wszystko zmielić. Wątróbkę sparzyć i zostawić we wrzątku ok. trzy minuty. Zmielić ją razem z mięsem. Bułki namoczyć w mleku. Jaja rozbić trzepaczką dodać do chłodnej papki z mięsa, oraz namoczone w mleku bułki. Przygotować dwie foremki do pieczenia o długości 30 cm. wyłożyć je papierem. Pasztety piec godzinę w 180* Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Biała kaszanka na kaszy gryczanej.
Wędliny
Bułgarska kiełbasa Łukanka
Wędliny
Schab pieczony w przyprawach
Wędliny
Schab gotowany 10 minut - soczysty i kruchy
Biała kaszanka na kaszy gryczanej.
Bardzo smaczna biała kaszanka, idealna na wiosennego grilla, zrobiona z kaszy...
Odsłon: 72
Bułgarska kiełbasa Łukanka
Łukanka (Bułgarska, podsuszana i spłaszczona kiełbasa w jelicie wołowym, w śr...
Odsłon: 889