Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 360
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 578
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1073
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 360
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 578
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1073
Składniki
Podudzia umyć, włożyć do około 1,5 litra zimnej wody i podgrzewać.
Marchewkę, seler i pietruszkę obrać, umyć, pokroić na kawałki i dodać do mięsa.
Cebule obrać i w całości dodać do mięsa z jarzynami.
Rosół doprowadzić do wrzenia powoli podgrzewając i gotować do miękkości jarzyn.
Doprawić sola do smaku, podawać z makaronem lub ryżem ugotowanymi według przepisów na opakowaniach.