Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka gulaszowa z czerwoną fasolą.Na obiad lub kolację.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 233
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 372
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 680
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 52
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 233
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 372
Składniki
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojone w kostkę,przyprawione solą,pieprzem i papryką,oprószone mąką mięso.Podsmażamy.Dodajemy pokrojoną w piórka cebulę.Zasmażamy,podlewamy bulionem,dodajemy liść laurowy,ziele ang.,i papryczkę chili,dusimy do czasu kiedy mięso będzie miękkie.Jeżeli chcemy mieć zupkę z ziemniakami to wrzucamy je teraz, pokrojone w kostkę.Gotujemy ok.10 min,dodajemy puszkę pokrojonych pomidorów+przecier pomidorowy,wrzucamy pokrojoną czerwoną paprykę,jeżeli jest mało płynu możemy dodać fasolę wraz z zalewą,lub część zalewy odlać i dodać fasolkę.Dodajemy zioła,gotujemy wszystko ok.10 min.Na koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.Możemy zupkę zagęścić mąką wymieszaną z wodą i posypać pokrojoną pietruszką.Smacznego.