Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa gulaszowa"
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5362
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5362
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 950
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Mięso umyj, pokrój, dopraw solą, pieprzem i podsmaż na oleju. Po chwili zeszklij posiekaną cebulę i całość przełóż do garnka. Zalej wodą.
Dodaj pokrojoną w plastry marchew i wszystkie przyprawy. Duś pod przykryciem, aż mięso zrobi się całkiem miękkie.
Papryki potnij w kostkę i upiecz w piekarniku. Dodaj do zupy razem z pokrojonymi ziemniakami i pomidorami.
Na koniec wymieszaj gulasz z koncentratem i zagęść mąką.
<strong>Katarzyna Janeczko z Zamościa</strong>Źródło: Super TV