Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną zupę pieczarkową z makaronem oraz śmietaną. Zupa bardzo pożywna i sycąca, prosta w przygotowaniu.
garnek, patelnia , nóż,
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 943
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 156
Składniki
Pieczarki obrać, oczyścić, pokrajać w półplasterki, usmażyć razem z obraną pokrojoną cebulką. Usmażone pieczarki zalać ugotowanym wcześniej bulionem i gotować na małym ogniu pod przykryciem około 15 - 20 minut. Następnie połączyć ze śmietaną wymieszaną z niewielką ilością gorącej zupy oraz z dodatkiem mąki, chwile pogotować dodać marchewkę. Doprawić do smaku. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki( może być suszona). Gotową, gorącą zupą zalać ugotowany rozłożony na talerzu makaron u mnie świderki.