Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz czerwony z ziemniakami, lekkie danie które przyrządzisz bez trudu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 830
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12591
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 977
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 830
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12591
Składniki
Do garnka wlać wrzącą wodę, wrzucić listek laurowy i ziele angielskie 3 -4 ziarna. Mąkę wymieszać z majonezem, dodać śmietanę, wymieszać wlać do garnka, gotować przez kilka minut. Wlać zakwas ponownie zagotować. Dodać czosnek pokroić i rozetrzeć z solą, zdjąć z ognia. Podawać z całymi ziemniakami.