Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz czerwony z ziemniakami, lekkie danie które przyrządzisz bez trudu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Do garnka wlać wrzącą wodę, wrzucić listek laurowy i ziele angielskie 3 -4 ziarna. Mąkę wymieszać z majonezem, dodać śmietanę, wymieszać wlać do garnka, gotować przez kilka minut. Wlać zakwas ponownie zagotować. Dodać czosnek pokroić i rozetrzeć z solą, zdjąć z ognia. Podawać z całymi ziemniakami.