Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka posypana koperkiem idealne na letnie upały. Doskonała na ciepło, ale także sprawdzi się jako chłodnik.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 75
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 75
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Składniki
Botwine podziel łodygi i liście opłucz pokrój. Młode buraczki pokrój w kostkę razem z marchewką, pietruszkę, selerem, porem oraz lubczykiem. Włóż do garnka zalej wodą gotuj około 15 minut dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz łodygi i liście .Gotuj aż ziemniaki będą miękkie.Dopraw solą i pieprzem ,zageść mąką i dodaj śmietanę, zupę zagotuj i wyłącz .Na koniec dodaj sok z cytryny i cukier. Zupę podawaj z jajkiem posypaną świeżym koperkiem.