Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo owocowy, prosty a zarazem wykwintny, najlepszy lekko zmrożony
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 31
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 485
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15060
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1811
Wolno, z atencją i starannie gotowany CARAPULCRA CHACHAPOYA czyli gulasz lud...
Odsłon: 31
Wigilijne śledzie w śmietanie to najlepsze śledzie , które zawsze muszą być n...
Odsłon: 485
Witam serdecznie i zapraszam na paszteciki z kapustą i grzybami. Paszteciki z...
Odsłon: 15060
Pieczony, domowy pasztet z łopatki wieprzowej to wyśmienity dodatek do pieczy...
Odsłon: 1811
Składniki
Brzoskwinie wypestkuj, pokrój. Zalej małą ilością wody, dodaj cukier i pod przykryciem gotuj 10 min. Dodaj maliny i całość zmiksuj na gładki krem i utrzyj z żółtkami. Przestudź.
Następnie przecier trzepaczką rozbij w wazie z dodatkiem szklanki wody. Wymieszaj z winem i sokiem. Podaj z biszkoptami. Udekoruj świeżymi malinami.