Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo owocowy, prosty a zarazem wykwintny, najlepszy lekko zmrożony
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 193
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 193
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Brzoskwinie wypestkuj, pokrój. Zalej małą ilością wody, dodaj cukier i pod przykryciem gotuj 10 min. Dodaj maliny i całość zmiksuj na gładki krem i utrzyj z żółtkami. Przestudź.
Następnie przecier trzepaczką rozbij w wazie z dodatkiem szklanki wody. Wymieszaj z winem i sokiem. Podaj z biszkoptami. Udekoruj świeżymi malinami.