Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna zupa , która idealnie sprawdzi się w sezonie zimowo/przeziębieniowym ;)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31249
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14283
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1371
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31249
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14283
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1371
Składniki
Skrzydełko zagotować z połową pora, marchewką i zieleniną. Na maśle usmażyć pięć ząbków skrojonego w kostkę czosnku. Do wywaru dodać czosnek i całość dokładnie zmiksować. Dodać pokrojoną w plastry resztę pora i przeciśnięte pozostałe ząbki czosnku, zagotować, doprawić do smaku.
Boczek skroić w drobną kostkę, usmażyć, ser zetrzeć na drobnych oczkach. Zupę podawać z grzankami, serem i boczkiem. Smacznego!