Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka zupa, którą uwielbiają moje dzieci.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2472
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18207
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2472
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18207
Składniki
Warzywa obieramy, marchew kroimy w plasterki, zalewamy bulionem. Dodajemy liście, ziela i ziarna pieprzu. Gotujemy do miękkości. Dodajemy koperek i zieleninę, doprawiamy. W osobnym garnku gotujemy ryż ok 5 min. Następnie przesypuje my go do zupy i jeszcze chwilę gotujemy. Seler, pietruszkę i cebulę wyjmujemy, zalewamy odrobiną zupy i blendujemy. Dodajemy śmietankę. Razem mieszamy i przelewamy do zupy. Smacznego!