Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka zupa, którą uwielbiają moje dzieci.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Warzywa obieramy, marchew kroimy w plasterki, zalewamy bulionem. Dodajemy liście, ziela i ziarna pieprzu. Gotujemy do miękkości. Dodajemy koperek i zieleninę, doprawiamy. W osobnym garnku gotujemy ryż ok 5 min. Następnie przesypuje my go do zupy i jeszcze chwilę gotujemy. Seler, pietruszkę i cebulę wyjmujemy, zalewamy odrobiną zupy i blendujemy. Dodajemy śmietankę. Razem mieszamy i przelewamy do zupy. Smacznego!