Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka zupa, którą uwielbiają moje dzieci.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1767
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1507
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1852
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1767
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1541
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1507
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1852
Składniki
Warzywa obieramy, marchew kroimy w plasterki, zalewamy bulionem. Dodajemy liście, ziela i ziarna pieprzu. Gotujemy do miękkości. Dodajemy koperek i zieleninę, doprawiamy. W osobnym garnku gotujemy ryż ok 5 min. Następnie przesypuje my go do zupy i jeszcze chwilę gotujemy. Seler, pietruszkę i cebulę wyjmujemy, zalewamy odrobiną zupy i blendujemy. Dodajemy śmietankę. Razem mieszamy i przelewamy do zupy. Smacznego!