Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka zupa, którą uwielbiają moje dzieci.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425037
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336975
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425037
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336975
Składniki
Warzywa obieramy, marchew kroimy w plasterki, zalewamy bulionem. Dodajemy liście, ziela i ziarna pieprzu. Gotujemy do miękkości. Dodajemy koperek i zieleninę, doprawiamy. W osobnym garnku gotujemy ryż ok 5 min. Następnie przesypuje my go do zupy i jeszcze chwilę gotujemy. Seler, pietruszkę i cebulę wyjmujemy, zalewamy odrobiną zupy i blendujemy. Dodajemy śmietankę. Razem mieszamy i przelewamy do zupy. Smacznego!