Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z dyni smakuje wybornie.
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25381
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21286
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 124
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25381
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21286
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 124
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Dynię obrać, pokroić, posypać mąką, przyprawami i odstawić. Mięso przysmażyć na oleju z posiekaną cebulą, zalać bulionem, dodać dynię i ugotować do miękkości. Na końcu doprawić sokiem z cytryny i podawać z pieczywem, możemy również zaciągnąć śmietaną.