Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z dyni smakuje wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7997
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3431
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7997
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3431
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Dynię obrać, pokroić, posypać mąką, przyprawami i odstawić. Mięso przysmażyć na oleju z posiekaną cebulą, zalać bulionem, dodać dynię i ugotować do miękkości. Na końcu doprawić sokiem z cytryny i podawać z pieczywem, możemy również zaciągnąć śmietaną.