Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna smaku, zdrowa gęsta zupa warzywna.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w kostkę lub plasterki. Brokuł rozdzielić na kawałki, różyczki odłożyć , resztę pokroić w kostkę. Czosnek i imbir pokroić w małe plasterki. W saganku rozgrzać olej, wrzucić cebulę, imbir i czosnek, chwilę przesmażyć. Dodać wszystkie przyprawy , warzywa (oprócz różyczek brokuła ), mieszając, przesmażyć 2-3 minuty. Dodać koncentrat pomidorowy, przemieszać, dolać wodę, przykryć i gotować 15-20 minut. Potem włożyć różyczki brokuła i gotować jeszcze 6-10 minut. Podawać z natką pietruszki lub kolendry.