Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna smaku, zdrowa gęsta zupa warzywna.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1633
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16092
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6472
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1633
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16092
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6472
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w kostkę lub plasterki. Brokuł rozdzielić na kawałki, różyczki odłożyć , resztę pokroić w kostkę. Czosnek i imbir pokroić w małe plasterki. W saganku rozgrzać olej, wrzucić cebulę, imbir i czosnek, chwilę przesmażyć. Dodać wszystkie przyprawy , warzywa (oprócz różyczek brokuła ), mieszając, przesmażyć 2-3 minuty. Dodać koncentrat pomidorowy, przemieszać, dolać wodę, przykryć i gotować 15-20 minut. Potem włożyć różyczki brokuła i gotować jeszcze 6-10 minut. Podawać z natką pietruszki lub kolendry.