Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna smaku, zdrowa gęsta zupa warzywna.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 38
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 66
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 73
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 118
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 38
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 66
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 73
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 118
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w kostkę lub plasterki. Brokuł rozdzielić na kawałki, różyczki odłożyć , resztę pokroić w kostkę. Czosnek i imbir pokroić w małe plasterki. W saganku rozgrzać olej, wrzucić cebulę, imbir i czosnek, chwilę przesmażyć. Dodać wszystkie przyprawy , warzywa (oprócz różyczek brokuła ), mieszając, przesmażyć 2-3 minuty. Dodać koncentrat pomidorowy, przemieszać, dolać wodę, przykryć i gotować 15-20 minut. Potem włożyć różyczki brokuła i gotować jeszcze 6-10 minut. Podawać z natką pietruszki lub kolendry.