Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie przepadają za botwinką proponuję zupę krem z dodatkiem ziemniaków, polecam ;)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24379
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 305
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24379
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 305
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Składniki
Skrzydełko zagotować z dodatkiem pokrojonych w kostkę ziemniaków i marchewki. Potem wrzucić umytą i skrojoną botwinkę, dodać przyprawy, zagotować.
Mięso ze skrzydełka obrać, dodać do zupy, dodać serek i całość zmiksować na gładki krem
Podawać ze śmietanką i groszkiem ptysiowym. Smacznego!