Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie przepadają za botwinką proponuję zupę krem z dodatkiem ziemniaków, polecam ;)
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 76
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5614
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6840
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 76
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5614
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6840
Składniki
Skrzydełko zagotować z dodatkiem pokrojonych w kostkę ziemniaków i marchewki. Potem wrzucić umytą i skrojoną botwinkę, dodać przyprawy, zagotować.
Mięso ze skrzydełka obrać, dodać do zupy, dodać serek i całość zmiksować na gładki krem
Podawać ze śmietanką i groszkiem ptysiowym. Smacznego!