Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych, którzy nie przepadają za botwinką proponuję zupę krem z dodatkiem ziemniaków, polecam ;)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2001
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17911
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1942
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2001
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17911
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1942
Składniki
Skrzydełko zagotować z dodatkiem pokrojonych w kostkę ziemniaków i marchewki. Potem wrzucić umytą i skrojoną botwinkę, dodać przyprawy, zagotować.
Mięso ze skrzydełka obrać, dodać do zupy, dodać serek i całość zmiksować na gładki krem
Podawać ze śmietanką i groszkiem ptysiowym. Smacznego!