Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy do przygotowania krupnik bezmięsny.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1106
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5814
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1201
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1106
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5814
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1201
Składniki
Marchewkę, seler i pietruszkę obrać, umyć i pokroić w małą kostkę, por przekroić wzdłuż na cztery części, każdą z nich pokroić na kawałki.
Jarzynę z zielem angielskim gotować przez około 5 minut.
Obrane i umyte ziemniaki pokroić w kostkę, dodać do zupy i gotować przez kolejne 5 minut.
Dodać sól i pieprz, kaszę jęczmienną i posiekaną natkę pietruszki. Gotować do miękkości warzyw i kaszy.
Jogurt należy dodawać do gorącej, ale nie wrzącej zupy. W przeciwnym razie może się zwarzyć.