Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam Wam kapuśniak w dietetycznym stylu z dodatkiem kiełbasy z piersi kurczaka i wędzonego fileta z kurczaka. Kwaśnica to popularna w polskich górach zupa, którą bardzo lubię.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 66
Składniki
Kiełbasę z piersi kurczaka pokrój w półtalarki, a wędzonego kurczaka w paski i włóż do garnka. Kapustę drobno posiekaj. Marchewkę, pietruszkę i cebulę obierz. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Przełóż wszystkie warzywa do garnka i zalej wodą. Dodaj liście laurowe i ziela angielskie oraz obrane ząbki czosnku. Gotuj 60 minut, następnie dopraw majerankiem, kminkiem mielonym oraz solą i pieprzem. Smacznego!