Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i rozgrzewające leczo z mnóstwem pieczonych warzyw i aromatycznych ziół. Koniecznie wypróbuj to danie dla swoich bliskich!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 325
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1951
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3909
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3759
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 525
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 325
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1951
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3909
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3759
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 525
Składniki
Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni. Na blaszkę wyłożoną papierem kładziemy pokrojone w kostkę papryki, cukinie i pomidorki w całości, czosnek. Posypujemy przyprawami, polewamy ulubioną oliwą, ja użyłam z rozmarynem. Pieczemy przez 30 minut. W tym czasie w garnku podsmażamy cebule i kiełbasę, dodajemy paprykę słodką wędzoną i paprykę ostrą. Gdy składniki sie zarumienią zalewamy 2 szklankami gorącej wody i dodajemy kostkę rosołowa lub bulion. Zagotowujemy. Dodajemy upieczone warzywa, passate, doprawiamy do smaku.