Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i rozgrzewające leczo z mnóstwem pieczonych warzyw i aromatycznych ziół. Koniecznie wypróbuj to danie dla swoich bliskich!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1551
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1304
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1375
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1255
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1551
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1304
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1375
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1255
Składniki
Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni. Na blaszkę wyłożoną papierem kładziemy pokrojone w kostkę papryki, cukinie i pomidorki w całości, czosnek. Posypujemy przyprawami, polewamy ulubioną oliwą, ja użyłam z rozmarynem. Pieczemy przez 30 minut. W tym czasie w garnku podsmażamy cebule i kiełbasę, dodajemy paprykę słodką wędzoną i paprykę ostrą. Gdy składniki sie zarumienią zalewamy 2 szklankami gorącej wody i dodajemy kostkę rosołowa lub bulion. Zagotowujemy. Dodajemy upieczone warzywa, passate, doprawiamy do smaku.