Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny krupnik który rozgrzeje i poprawi samopoczucie.
Pęczak ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Warzywa umyć, obrać, pokroić w kostkę.
Warzywa umieścić w garnku, zalać wodą , dodać liść laurowy, ziele angielskie, rozmaryn, doprawić solą, gotować 15 minut.
Gdy gotuje się zupa mięso doprawić solą, przyprawą gyros, wbić jajko, dodać musztardę, utarty ser oraz tartą bułkę i wszystko wymieszać. Uformować pulpety i obtoczyć w mące.
Do gotującej się zupy dodać pęczak, pulpety i całość gotować 25 minut. Doprawić śmietaną oraz pieprzem i gotować 2 minuty. Przed podaniem można posypać zieloną pietruszką.
Krupnik nie istnieje dla mnie bez dużej ilości warzyw. Bez nich jest mdły i n...
Odsłon: 7468
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 162
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 68
Bardzo prosty sos do potraw z grilla, ale nie tylko, do różnych smażonych i p...
Odsłon: 49
Cevapcici to pyszne grillowane mielone mięso rozpowszechnione na Bałkanach w...
Odsłon: 63
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 5147
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52375
Zapiekanka która zachwyci smakiem, aromatem. Może być na drugie danie lub gor...
Odsłon: 162
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 68
Bardzo prosty sos do potraw z grilla, ale nie tylko, do różnych smażonych i p...
Odsłon: 49
Cevapcici to pyszne grillowane mielone mięso rozpowszechnione na Bałkanach w...
Odsłon: 63
Rolada na upieczonym, warzywnym cieście z szynką i serem oraz natką pietruszki
Odsłon: 5147
Pyszne , delikatne pulpeciki z kremowym koperkowym sosie.
Odsłon: 52375
Składniki
Pęczak ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Warzywa umyć, obrać, pokroić w kostkę.
Warzywa umieścić w garnku, zalać wodą , dodać liść laurowy, ziele angielskie, rozmaryn, doprawić solą, gotować 15 minut.
Gdy gotuje się zupa mięso doprawić solą, przyprawą gyros, wbić jajko, dodać musztardę, utarty ser oraz tartą bułkę i wszystko wymieszać. Uformować pulpety i obtoczyć w mące.
Do gotującej się zupy dodać pęczak, pulpety i całość gotować 25 minut. Doprawić śmietaną oraz pieprzem i gotować 2 minuty. Przed podaniem można posypać zieloną pietruszką.
Przepisy Zupy
Zupy
Tradycyjna zupa szczawiowa
Zupy
Zielony barszcz ukraiński według Ewy Wachowicz
Zupy
Zupa ogórkowa z ryżem zabielana serkiem topionym i śmietaną
Zupy
Botwinka z białą fasolą
Tradycyjna zupa szczawiowa
Tradycyjna zupa szczawiowa to dla wielu osób miłe wspomnienie z dzieciństwa,...
Odsłon: 239
Zielony barszcz ukraiński według Ewy Wachowicz
Wariacja na temat ukraińskiego barszczu. Zupa z mnóstwem zieleniny: czosnku n...
Odsłon: 135