Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Meksykańska zupa gulaszowa"
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 477
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 477
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Poszatkowaną cebulę podsmaż na łyżce oleju razem z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę i pomidory. Duś warzywa na małym ogniu.
Namoczoną wcześniej fasolę ugotuj w osolonym wrzątku.
Kiełbasę i boczek potnij w plastry. Podsmaż na pozostałym oleju. Dodaj do garnka z fasolą.
Następnie dorzuć pokrojoną w kostkę cukinię oraz podduszone warzywa z patelni. Na koniec dosyp do dania przyprawy i wymieszaj.
<strong>Przepis nadesłała: Elżbieta Połowniak</strong>Źródło: Kurier TV