Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Meksykańska zupa gulaszowa"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1935
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1754
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1935
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1754
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Poszatkowaną cebulę podsmaż na łyżce oleju razem z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj pokrojoną w kostkę paprykę i pomidory. Duś warzywa na małym ogniu.
Namoczoną wcześniej fasolę ugotuj w osolonym wrzątku.
Kiełbasę i boczek potnij w plastry. Podsmaż na pozostałym oleju. Dodaj do garnka z fasolą.
Następnie dorzuć pokrojoną w kostkę cukinię oraz podduszone warzywa z patelni. Na koniec dosyp do dania przyprawy i wymieszaj.
<strong>Przepis nadesłała: Elżbieta Połowniak</strong>Źródło: Kurier TV