Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ostra zupka na szybko ;)
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5818
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 46
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5818
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 46
Składniki
Ugotować bulion (łeb karpia, skóra z łososia bez łusek, cebula pokrojona w talarki). Osobno na oliwie podsmażyć przez kilka minut paprykę pokrojoną w paski. Bulion przecedzić przez sitko, dodać paprykę, chilli posiekane drobno, ryby pokrojone w zgrabne małe kąski. Gotować ok. 10 minut. Dodać pomidory pokrojone w talarki, gotować ok. 5 minut. Doprawić pieprzem, chilli. Podawać z chlebem i jeść ze smakiem :)