Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wspaniała zupa na zimne dni - niesamowicie rozgrzewa. Ciekawe połączenie różnych smaków - ostrych i słodkich, które sprawią, że wasze zmysły się wyostrzą, a ciało odpręży. Polecam na kolację we dwoje - nic nie podgrzeje tak atmosfery jak pikantna gorąca potrwa.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11421
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4968
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9985
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1475
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11421
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4968
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9985
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1475
Składniki
Mięso wraz ze startymi na tarce na grubych oczkach marchewkami, pietruszką i selerem gotujemy w garnku w małej ilości wody, lekko doprawiamy vegetą. Po około 2o minutach mięso powinno być ugotowane.
Gdy mięso się ugotuje dorzucamy kukurydzę, groszek, fasolę (fasolę z zalewą).
Gotujemy około 20 minut co jakiś czas mieszając.
Fix spaghetti rozrabiamy w zimnej wodzie (jak na opakowaniu) i wlewamy do garnka. Gotujemy jeszcze ok. 10 min.
Podawać z gorącymi grzaneczkami posmarowanymi masłem.