Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zwykła pomidorowa na bazie rosołu
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52314
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 217
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52314
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 217
Składniki
Rosół podgrzewamy i dodajemy pomidory w takiej formie, w jakiej będzie nam najwygodniej. Warto robić to niewielkimi porcjami, by móc na bieżąco kontrolować gęstość zupy. Po zagotowaniu dodajemy kwaśną śmietanę. Koniecznie trzeba pamiętać o tym, by ją zaprawić odrobiną gorącej zupy!31 sty 2022