Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz zupy, nie chcesz przytyć polecam pomidorową
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 219
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 113
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 219
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 113
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C. Na blasze do pieczenia ułóż: przekrojone na pół pomidory (bez gniazd nasiennych), przekrojoną cebulę, pokrojoną na duże kawałki paprykę i tymianek. Skrop oliwą i piecz około pół godziny. Do dużego garnka wrzuć koncentrat, rozgnieciony ząbek czosnku i warzywa z tymiankiem. Zalej całość bulionem. Gotuj 30 minut, po tym czasie zmiksuj zupę na gładką masę.