Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz zupy, nie chcesz przytyć polecam pomidorową
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 665
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4449
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1728
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 665
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4449
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1728
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni C. Na blasze do pieczenia ułóż: przekrojone na pół pomidory (bez gniazd nasiennych), przekrojoną cebulę, pokrojoną na duże kawałki paprykę i tymianek. Skrop oliwą i piecz około pół godziny. Do dużego garnka wrzuć koncentrat, rozgnieciony ząbek czosnku i warzywa z tymiankiem. Zalej całość bulionem. Gotuj 30 minut, po tym czasie zmiksuj zupę na gładką masę.