Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 627
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 658
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 683
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 40
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 627
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 658
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 683
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 40
Składniki
wykonanie: Do garnka wlać 2,5 litra wody dodać kości oraz marchew i korzeń pietruszki,pogotować do miękkości mięsa na kościach, następnie dodać ryż oraz pokrojony por doprawić do smaku przyprawami z opisu.Gdy ryż jest już miękki dodać koncentrat i majeranek,zagotować na koniec dodać śmietanę rozrobioną z wywarem od zupy wtedy nie ma grudek.Po odstawieniu zupy pokroić drobno natkę pietruszki.Nie każdy lubi kurze łapki my bardzo je lubimy i nie wstydzę się tego co jem.