Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 101
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 158
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2564
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 101
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 158
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2564
Składniki
wykonanie: Do garnka wlać 2,5 litra wody dodać kości oraz marchew i korzeń pietruszki,pogotować do miękkości mięsa na kościach, następnie dodać ryż oraz pokrojony por doprawić do smaku przyprawami z opisu.Gdy ryż jest już miękki dodać koncentrat i majeranek,zagotować na koniec dodać śmietanę rozrobioną z wywarem od zupy wtedy nie ma grudek.Po odstawieniu zupy pokroić drobno natkę pietruszki.Nie każdy lubi kurze łapki my bardzo je lubimy i nie wstydzę się tego co jem.