Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pożywna zupa z indykiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158
Składniki
Skrzydełko ugotuj w osolonej wodzie.
Dodaj oczyszczone i pokrojone warzywa. Gotuj do miękkości.
Wyjmij mięso z zupy, oddziel od kości i ponownie włóż do garnka.
Masło roztop na patelni, wsyp mąkę i zamieszaj.
Dolej do zupy mleko, śmietanę i zasmażkę. Dopraw solą, gałką muszkatołową oraz Vegetą i dokładnie wymieszaj.
Gotuj jeszcze 5 minut.Źródło: Kurier TV