Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszna zupa marchewkowa"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 98
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31250
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 98
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31250
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebulę i czosnek obierz, pokrój na kawałki. Oliwę rozgrzej w rondlu, włóż cebulę, czosnek i liście lauro we, smaż 10-15 minut.
Marchewki obierz, umyj, pokrój na plasterki. Dodaj do cebuli, podsmaż. Zalej wodą (4-5 szklanek), gotuj do miękkości. Przypraw do smaku solą i pieprzem, zmiksuj. Posyp posiekaną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie