Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszna zupa marchewkowa"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3755
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2112
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5559
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5574
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3755
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2112
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5559
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5574
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebulę i czosnek obierz, pokrój na kawałki. Oliwę rozgrzej w rondlu, włóż cebulę, czosnek i liście lauro we, smaż 10-15 minut.
Marchewki obierz, umyj, pokrój na plasterki. Dodaj do cebuli, podsmaż. Zalej wodą (4-5 szklanek), gotuj do miękkości. Przypraw do smaku solą i pieprzem, zmiksuj. Posyp posiekaną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie