Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 74
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 74
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 120
Składniki
W 2 litrach wody gotujemy wymyte mięso z kurczaka, po zdjęciu szumowiny doprawiamy solą pieprzem, dodajemy suszoną włoszczyznę, listki laurowe, ziele angielskie, obraną i wymytą marchew, domową pastę rosołową, por, pokrojoną natkę lubczyku. Gdy mięso jest miękkie do garnka dokładamy czosnek i pokrojoną natkę pietruszki. W między czasie gotujemy makaron. Ugotowany rosół podajemy z makaronem i kawałkiem mięsa. Smacznego!!!