Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewający rosół ugotowany z ćwiartek kurczaka podany z makaronem nitki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 961
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 809
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 961
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 809
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12550
Składniki
W 2 litrach wody gotujemy wymyte mięso z kurczaka, po zdjęciu szumowiny doprawiamy solą pieprzem, dodajemy suszoną włoszczyznę, listki laurowe, ziele angielskie, obraną i wymytą marchew, domową pastę rosołową, por, pokrojoną natkę lubczyku. Gdy mięso jest miękkie do garnka dokładamy czosnek i pokrojoną natkę pietruszki. W między czasie gotujemy makaron. Ugotowany rosół podajemy z makaronem i kawałkiem mięsa. Smacznego!!!