Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, rozgrzewająca zupa o charakterystycznym smaku
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15068
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15068
Składniki
Na gotujący rosół wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, groszek, kminek, rozmaryn. Gotujemy około 15 minut.
Z masła oraz maki robimy zasmażkę. Z garnka wybieramy gałązki rozmarynu (igiełki mogą pływać). Dodajemy zasmażkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Zagotować. Doprawiamy pieprzem i solą. SMACZNEGO