Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Słodko-ostra zupa"
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Dynię obierz ostrym nożem, pokrój na małe kawałki, pestki wyrzuć. Oczyszczoną marchew, pietruszkę i cebulę rozdrobnij.
W garnku roztop masło. Podsmaż na małym ogniu posiekany czosnek i starty na tarce o najmniejszych oczkach imbir.
Po chwili dorzuć pozostałe warzywa, smaż około 5 minut, po czym zalej całość bulionem.
Gotuj zupę 20 minut. Potem zblenduj ją, dopraw przyprawami oraz miodem i podawaj z jogurtem.
?: 45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 250Źródło: Super TV