Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Włoska zupa pomidorowa"
Polecam.
Odsłon: 138
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 87
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Polecam.
Odsłon: 138
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 87
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 655
Składniki
Warzywa obierz, umyj, pokrój na mniejsze kawałki i wrzuć do garnka z zimną wodą. Dodaj mięso i przyprawy. Gotuj całość około 20 minut na małym ogniu.
Masło roztop na patelni, posyp mąką i dolej 2 łyżki sosu pomidorowego. Po chwili smażenia połącz z zupą i resztą sosu z butelki.
W tym czasie ugotuj makaron tagliatelle zgodnie z opisem na opakowaniu. Rozlej zupę do talerzy. Do każdej porcji włóż makaron, wsyp zioła i polej sosem balsamicznym.
Czas: 40 min,1 porcja = 200 kcal.Źródło: Kurier TV