Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta rozgrzewająca,treściwa zupa z powodzeniem zastąpi cały obiad !!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Ziemniaki obierz ,pokrój na dość duże kawałki.Oczyszczone pory pokrój w plastry,czosnek posiekaj.
W dużym garnku rozgrzej olej,wrzuć ziemniaki.Kiedy się podsmażą,dodaj boczek i czosnek,a następnie pory.Warzywa i boczek zalej bulionem..
Gotuj razem ok. 20 min, aż ziemniaki staną się miękkie.Śmietanę wymieszaj z chrzanem i dodaj do zupy.Zupę dopraw solą i pieprzem,podawaj posypaną posiekaną natką..