Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle dylemat…co zrobić na obiad. Zachciało nam się najpierw makaronu, później zupy…kolejny kompromis.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 563
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2760
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 756
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 4080
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 563
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2760
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 756
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 4080
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu, odcedzamy. Boczek kroimy w paski, wrzucamy na patelnię, wytapiamy tłuszcz, wrzucamy mięso mielone, pokrojone warzywa, dusimy pod przykryciem. Dolewamy wino, odparowujemy, zalewamy bulionem, dodajemy passatę, oregano, gotujemy przez kwadrans. Następnie dodajemy parmezan, dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z makaronem.