Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna rozgrzewająca zupa.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 271
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5026
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4859
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44941
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 575
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 271
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5026
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4859
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44941
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 575
Składniki
Do garnka z wodą dodajemy przyprawy oraz mięso. Gotujemy i w międzyczasie przygotowujemy warzywa. Cebulę kroimy w piórka i dodajemy do garnka razem z czosnkiem i kawałkiem selera.
Marchewkę, pietruszkę i pora kroimy w talarki i dodajemy do garnka. Dalej gotujemy i dorzucamy posiekany koperek.
Ziemniaki kroimy w kosteczkę i dodajemy razem z oczyszczona i pokrojoną na połówki brukselką. Gotujemy do miękkości wszystkich warzyw.
Odstawiamy na moment do wystygnięcia i zabielamy śmietaną. Zagotowujemy i mamy zupę gotową do podania.