Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna rozgrzewająca zupa.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4069
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415959
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2730
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4069
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415959
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2730
Składniki
Do garnka z wodą dodajemy przyprawy oraz mięso. Gotujemy i w międzyczasie przygotowujemy warzywa. Cebulę kroimy w piórka i dodajemy do garnka razem z czosnkiem i kawałkiem selera.
Marchewkę, pietruszkę i pora kroimy w talarki i dodajemy do garnka. Dalej gotujemy i dorzucamy posiekany koperek.
Ziemniaki kroimy w kosteczkę i dodajemy razem z oczyszczona i pokrojoną na połówki brukselką. Gotujemy do miękkości wszystkich warzyw.
Odstawiamy na moment do wystygnięcia i zabielamy śmietaną. Zagotowujemy i mamy zupę gotową do podania.