Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna rozgrzewająca zupa.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 76
Smaki Grecji!
Odsłon: 117
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2160
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 76
Smaki Grecji!
Odsłon: 117
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2160
Składniki
Do garnka z wodą dodajemy przyprawy oraz mięso. Gotujemy i w międzyczasie przygotowujemy warzywa. Cebulę kroimy w piórka i dodajemy do garnka razem z czosnkiem i kawałkiem selera.
Marchewkę, pietruszkę i pora kroimy w talarki i dodajemy do garnka. Dalej gotujemy i dorzucamy posiekany koperek.
Ziemniaki kroimy w kosteczkę i dodajemy razem z oczyszczona i pokrojoną na połówki brukselką. Gotujemy do miękkości wszystkich warzyw.
Odstawiamy na moment do wystygnięcia i zabielamy śmietaną. Zagotowujemy i mamy zupę gotową do podania.