Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa zupa fasolowa na zasmażce zapraszam jak zrobić
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 308
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 113
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 110
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 171
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 308
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 113
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 110
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 171
Składniki
Żeberka myje wrzucam do garnka zalewam woda tak by były przykryte z sola ,listkami i zielem angielskim gotuje do miękkości i wyciągam z wywaru . Ziemniaki obieram myje kroje w kostkę i wrzucam na wywar jak mamy świeże warzywa tez gotuje z ziemniakami z mięsa gotuje do miękkości następnie dodaje fasole odsączaną z wody ,dodaje pomidory ulubiony zestaw przypraw gotuje chwilę .
Zasmażka ;Na patelni rozgrzewam olej i wsypuje mąkę całość intensywnie mieszam by sie nie przypaliła smażę aż mąka zbrązowieje i wtedy nalewam chochle płynu z zupy mieszam i wlewam do garnka z zupą mieszając i gotuje całość 5 minut i zupa gotowa można dodać ulubiona wędlinę lub przysmażony boczek .Po dokładne wykonanie zapraszam na film .Smacznego