Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa, smak zblizony do tradycyjnych gołąbków
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 154
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 77
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 757
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 375
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 154
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 77
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 757
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 375
Składniki
1. kapustę poszatkować, warzywa obrac i drobno posiekać, zalać wodą, posolić, gotować na małym ogniu, dodac pokrojone pomidory, namoczone grzyby oraz przyprawy, gotować 2. na oleju poddusić cebulę, dodać mielone mięso, chwilę podsmażyć, dodać do zupy, chwile pogotowac, dodać ugotowany, zimny ryż, oraz koncentrat pomidorowy, doprawić do smaku, posypac natka, samcznego