Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa groszkowa z chorizo"
Kopytka ziemniaczane to jedno z tych klasycznych dań, które cieszą się popula...
Odsłon: 353
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 471
Kopytka ziemniaczane to jedno z tych klasycznych dań, które cieszą się popula...
Odsłon: 353
Szukasz pomysłu na przygotowanie udek kurczaka, oto przepis dla Ciebie. Banal...
Odsłon: 471
Składniki
4 porcje • : 10 min • gotowanie: 20 min • 258 kcal/porcja • 4 zł/porcja
Kiełbasę podsmaż na oliwie (4-5 minut) i zdejmij z patelni. Zmniejsz ogień, wrzuć na patelnię cebulę i czosnek. Smaż 3-4 minuty. Przełóż do rondla, zalej bulionem, dodaj groszek. Gotuj 15 minut i zmiksuj.
Podgrzej zupę, przypraw do smaku i przełóż na talerze. Posyp plasterkami chorizo, natką i bryndzą.Źródło: Olivia