Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa groszkowa z chorizo"
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 670
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 40
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 76
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 670
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 40
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 76
Składniki
4 porcje • : 10 min • gotowanie: 20 min • 258 kcal/porcja • 4 zł/porcja
Kiełbasę podsmaż na oliwie (4-5 minut) i zdejmij z patelni. Zmniejsz ogień, wrzuć na patelnię cebulę i czosnek. Smaż 3-4 minuty. Przełóż do rondla, zalej bulionem, dodaj groszek. Gotuj 15 minut i zmiksuj.
Podgrzej zupę, przypraw do smaku i przełóż na talerze. Posyp plasterkami chorizo, natką i bryndzą.Źródło: Olivia