Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 308
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21609
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 308
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21609
Składniki
Pieczarki obrać, umyć i osuszyć. Pokroić.
W garnku zeszklić na maśle drobno posiekaną cebulę, następnie dodać pokrojone pieczarki i smażyć co chwilę mieszając, aż woda wyparuje.
Zalać bulionem i zagotować. Gotować przez około 10-15 minut na małym ogniu.
Dodać ubitą (spienioną) śmietankę, doprawić solą i pieprzem. Gotować jeszcze przez około 3 minuty na wolnym ogniu. Na koniec dodać posiekaną pietruszkę.
Podawać z makaronem kokardki. SMACZNEGO!