Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2278
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 426
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 846
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17365
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2278
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 426
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 846
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17365
Składniki
Pieczarki obrać, umyć i osuszyć. Pokroić.
W garnku zeszklić na maśle drobno posiekaną cebulę, następnie dodać pokrojone pieczarki i smażyć co chwilę mieszając, aż woda wyparuje.
Zalać bulionem i zagotować. Gotować przez około 10-15 minut na małym ogniu.
Dodać ubitą (spienioną) śmietankę, doprawić solą i pieprzem. Gotować jeszcze przez około 3 minuty na wolnym ogniu. Na koniec dodać posiekaną pietruszkę.
Podawać z makaronem kokardki. SMACZNEGO!