Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 12
Smaki Grecji!
Odsłon: 39
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 110957
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 12
Smaki Grecji!
Odsłon: 39
Składniki
Pieczarki obrać, umyć i osuszyć. Pokroić.
W garnku zeszklić na maśle drobno posiekaną cebulę, następnie dodać pokrojone pieczarki i smażyć co chwilę mieszając, aż woda wyparuje.
Zalać bulionem i zagotować. Gotować przez około 10-15 minut na małym ogniu.
Dodać ubitą (spienioną) śmietankę, doprawić solą i pieprzem. Gotować jeszcze przez około 3 minuty na wolnym ogniu. Na koniec dodać posiekaną pietruszkę.
Podawać z makaronem kokardki. SMACZNEGO!