Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybkie w przygotowaniu danie obiadowe.
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 162
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 23806
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 619
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 162
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 117
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 23806
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 619
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy w ćwiartki.
Boczek kroimy w kostkę a kiełbasę w półplasterki. Boczek wytapiamy. Wkładamy kiełbasę, podsmażamy. Wlewamy bulion, wkładamy liście i ziele angielskie. Ziemniaki obieramy i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do zupy. Gotujemy 20 minut.
Dodajemy chrzan i jajka. Gotujemy jeszcze 10 minut. Doprawiamy majerankiem, solą i pieprzem. Na talerzu posypujemy koperkiem.