Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa jarzynowa z duża ilością warzyw. Lekka, zdrowa i bardzo sycąca. Polecam wypróbowanie przepisu.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1824
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8383
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253652
Polecam.
Odsłon: 1476
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1824
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8383
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253652
Polecam.
Odsłon: 1476
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i obieramy. Ziemniaki, marchew, seler, szparagi, por kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Do garnka wlewamy wodę, wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie.
Jak zacznie woda się gotować, dodajemy podsmażone warzywa, gotujemy na najmniejszym ogniu około 20-25 minut. Pozostałe warzywa kroimy w paski. Dorzucamy do garnka. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie. Na koniec przyprawiamy do smaku. Smacznego ;)