Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa jarzynowa z duża ilością warzyw. Lekka, zdrowa i bardzo sycąca. Polecam wypróbowanie przepisu.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i obieramy. Ziemniaki, marchew, seler, szparagi, por kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Do garnka wlewamy wodę, wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie.
Jak zacznie woda się gotować, dodajemy podsmażone warzywa, gotujemy na najmniejszym ogniu około 20-25 minut. Pozostałe warzywa kroimy w paski. Dorzucamy do garnka. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie. Na koniec przyprawiamy do smaku. Smacznego ;)