Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa jarzynowa z duża ilością warzyw. Lekka, zdrowa i bardzo sycąca. Polecam wypróbowanie przepisu.
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2185
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2185
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy i obieramy. Ziemniaki, marchew, seler, szparagi, por kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Do garnka wlewamy wodę, wrzucamy liście laurowe i ziele angielskie.
Jak zacznie woda się gotować, dodajemy podsmażone warzywa, gotujemy na najmniejszym ogniu około 20-25 minut. Pozostałe warzywa kroimy w paski. Dorzucamy do garnka. Gotujemy, aż warzywa będą miękkie. Na koniec przyprawiamy do smaku. Smacznego ;)