Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pięknie się prezentuje na stole. Ma także oryginalny i wyrazisty smak.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Warzywa obierz, pokrój w małą kostkę i podsmaż na maśle. Zalej całość bulionem warzywnym i dopraw, gotuj przez około 1,5 h aż buraki zmiękną. Warzywa odsącz i zmiksuj na gładki krem, jeśli będzie za gęsty dolej gorącej wody lub bulionu, ponownie zagotuj cały czas mieszając. Posiekaj szczypiorek, twaróg pokrusz palcami lub widelcem. Zupę podawaj ze szczypiorkiem i pokruszonym twarogiem, lub zamiast twarogu jajkiem w koszulce. Zupa oryginalna i niezwykle smakowita!