Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa marchewkowa z kabaczkiem"
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 329
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 329
Składniki
Marchewki, kabaczek, cebulę oraz warzywa z włoszczyzny obierz, opłucz, pokrój w kostkę. Podsmaż na maśle. Oprósz curry oraz ostrą papryką. Smaż 1-2 minuty. Dolej bulion. Gotuj ok. 20 minut.
Filet natrzyj posiekanym czosnkiem. Skrop sosem sojowym. Posyp imbirem i chili. Mięso pokrój w paseczki. Nabij na długie patyczki. Uformuj falbankę. Usmaż na oleju. Obtocz w sezamie.
Wyjmij trochę marchewki, resztę zupy zmiksuj. Ponownie wrzuć kosteczki marchewki. Zupę przypraw sosem sojowym, solą, pieprzem, imbirem i gałką. Rozlej do miseczek. Na każdej połóż szaszłyk. Ew. posyp kolendrą.Źródło: Tina
Przepisy Zupy
Zupy
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
Zupy
Flaczki z boczniaków
Zupy
Barszcz biały według kuchni staropolskiej
Zupy
Zupa ze świeżej papryki
Perły Japońskie - "Perles du Japon"
W dniu dzisiejszym oprócz wyczerpującej acz przyjemnej pracy w wiosnennym i k...
Odsłon: 25
Flaczki z boczniaków
taka wegetariańska odmiana flaków
Odsłon: 229