Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa na lato z młodych warzyw"
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2207
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 148
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 261
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2207
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 148
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 261
Składniki
Marchew, ziemniaki i seler obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową umyj i przetnij na pół.
Umieść warzywa w garnku z wodą. Dodaj przepłukany groszek i ciecierzycę.
Całość doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj do miękkości składników. Wtedy połącz śmietanę z odrobiną wywaru i dolej do garnka.
Gotową zupę dopraw solą oraz pieprzem, wymieszaj i rozlej do talerzy. Każdą porcję posyp natką pietruszki.
<strong>Przepis nadesłała: Kinga Marciniak-Łyda</strong>Źródło: Kurier TV