Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna,rozgrzewająca zupa na chłodne dni.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Pieczarki trę na tarce i smażę.Usmazone dodaję do rosołu i chwilę gotuję.
Pieprzę i doprawiam do smaku jeśli jest potrzeba.Makaron dodaję bezpośrednio do wywaru żeby póżniej nie zagęszczać.Trzeba pamiętać że makaron powiększy objętość.Gotuję ok.5 minut.Smietanę hartuję z dodatkiem zupy,a nastepnie wlewam go garnka.Odstawiam na chwile,żeby makaron doszedł.Posypuję koperkiem.Jeśli ktoś lubi bardziej kremowy smak, proponuję dodać trochę zagęszczonej śmietany.