Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 122 Ocena: 650
Dodano: 13.02.2018
Odsłon: 821
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Pieczarki trę na tarce i smażę.Usmazone dodaję do rosołu i chwilę gotuję.
Pieprzę i doprawiam do smaku jeśli jest potrzeba.Makaron dodaję bezpośrednio do wywaru żeby póżniej nie zagęszczać.Trzeba pamiętać że makaron powiększy objętość.Gotuję ok.5 minut.Smietanę hartuję z dodatkiem zupy,a nastepnie wlewam go garnka.Odstawiam na chwile,żeby makaron doszedł.Posypuję koperkiem.Jeśli ktoś lubi bardziej kremowy smak, proponuję dodać trochę zagęszczonej śmietany.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Maudie 13 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam pieczarkową:)0 Kto głosował? | Odpowiedz