Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna,rozgrzewająca zupa na chłodne dni.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52203
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 175
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52203
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 175
Składniki
Pieczarki trę na tarce i smażę.Usmazone dodaję do rosołu i chwilę gotuję.
Pieprzę i doprawiam do smaku jeśli jest potrzeba.Makaron dodaję bezpośrednio do wywaru żeby póżniej nie zagęszczać.Trzeba pamiętać że makaron powiększy objętość.Gotuję ok.5 minut.Smietanę hartuję z dodatkiem zupy,a nastepnie wlewam go garnka.Odstawiam na chwile,żeby makaron doszedł.Posypuję koperkiem.Jeśli ktoś lubi bardziej kremowy smak, proponuję dodać trochę zagęszczonej śmietany.