Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna,rozgrzewająca zupa na chłodne dni.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2647
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 859
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2647
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 859
Składniki
Pieczarki trę na tarce i smażę.Usmazone dodaję do rosołu i chwilę gotuję.
Pieprzę i doprawiam do smaku jeśli jest potrzeba.Makaron dodaję bezpośrednio do wywaru żeby póżniej nie zagęszczać.Trzeba pamiętać że makaron powiększy objętość.Gotuję ok.5 minut.Smietanę hartuję z dodatkiem zupy,a nastepnie wlewam go garnka.Odstawiam na chwile,żeby makaron doszedł.Posypuję koperkiem.Jeśli ktoś lubi bardziej kremowy smak, proponuję dodać trochę zagęszczonej śmietany.