Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka , pozywna , bardzo smaczna...niskokaloryczna.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Warzywa , papryke , cebule , czosnek , ziemniaki dokldnie myjemy i obieramy .
Oliwe rozgrewamy , dodajemy rozgniecione zabki czosnku i podpiekamy na lekko zloty kolor.
Obrane warzywa WSZYSTKIE kroimy w kostke (nie dodajemy w tej chwili natki selera).
.W 3 litrach wody gotujemy kostke rosolowa,dodajemy przyrumieniony czosnek , pokrojone warzywa , przyprawe Kucharek i gotujemy na malym ogniu okolo 15 min.
Nastepnie dodajemy natke selera , koperek , natke pietruszki , ziemniaki (obrane ale w calosci ) i dalej gotujemy (okolo 15 min).
Po tym czasie dodajemy ziola ( w/g uznania ) , przyprawiamy sola i peprzem do smaku.
Gotowa zupe mozemy zabielic Yogurtem ( najlepiej naturalnym Light).
GOTOWE - S M A C Z N E G O