Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka , pozywna , bardzo smaczna...niskokaloryczna.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1000
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2177
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4190
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1000
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2177
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4190
Składniki
Warzywa , papryke , cebule , czosnek , ziemniaki dokldnie myjemy i obieramy .
Oliwe rozgrewamy , dodajemy rozgniecione zabki czosnku i podpiekamy na lekko zloty kolor.
Obrane warzywa WSZYSTKIE kroimy w kostke (nie dodajemy w tej chwili natki selera).
.W 3 litrach wody gotujemy kostke rosolowa,dodajemy przyrumieniony czosnek , pokrojone warzywa , przyprawe Kucharek i gotujemy na malym ogniu okolo 15 min.
Nastepnie dodajemy natke selera , koperek , natke pietruszki , ziemniaki (obrane ale w calosci ) i dalej gotujemy (okolo 15 min).
Po tym czasie dodajemy ziola ( w/g uznania ) , przyprawiamy sola i peprzem do smaku.
Gotowa zupe mozemy zabielic Yogurtem ( najlepiej naturalnym Light).
GOTOWE - S M A C Z N E G O