Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna z głów flądry"
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 659
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 659
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Głowy fląder (bez oczu) zalej półtora litra wody. Zagotuj, zdejmij szumy. Dodaj pokrojone warzywa (bez cebuli), liście selera i pora, przyprawy, posyp solą. Gotuj 20 minut. Wyjmij głowy i zieleninę.
Cebulę posiekaj, zeszklij na maśle. Dodaj do zupy. Wlej zaharto waną zupą śmietanę, zagotuj. Przypraw, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie