Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa ze świeżych pomidorów
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4155
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 58
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4155
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 58
Składniki
1. mięso wypłukać, zalać zimną wodą, dodać obrane warzywa, posolić, gotować na małym ogniu ok 40 min, dodać 6-7 łyżek ryżu, zagotować, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, gotować, pod koniec gotowania dodać koncentrat, 2. śmietanę wymieszać z kilkoma łyżkami goracej zupy, wymieszać z pozostałą zupą, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekaną natkę, smacznego